Hold øje med aktivitetskalenderen

27. marts 2021

Nyt

        INFORMATIONER OG DATOER


OPSTART AF SOMMERTRÆNING

Kl. 9.00 fra Durup Hallen

                                                     7. marts

EL-CYKLING

Kl. 9.00 fra Durup Hallen

                                                                   7. marts

Cykler du eller en du kender på el-cykel og går med ønske om at cykle i et fællesskab med andre motionister på el-cykler? Hvis der er stemning for det, vil vi i Sallingsund Cykelmotion oprette en gruppe til det. Du vil ikke komme til at cykle sammen med gruppen på racercykel.

Klubbens regler skal selvfølgelig overholdes. Vigtigst at alt, vi cykler altid med hjelm og opfører os ansvarligt i trafikken. Så kig forbi eller tag kontakt til en fra klubbens bestyrelse, hvis du gerne vil cykle sammen med andre på din el-cykel.

OPSTART AF ONSDAGSTRÆNING

Kl. 18.30 fra Durup Hallen

                                                                 31. marts

Vi har et stativ til fire cykler, som alle kan låne, hvis man som del af en gruppe skal til motionsløb, og egne stativer ikke er nok.

 

Det kræver, at man har anhængertræk + en nummerplade beregnet til lygtebom/cykelstativ. Stativet er placeret i Roslev hos Jens Peter Krejberg (T:  40571040). Ring hvis du skal bruge stativet.


Klubben råder også over to stativer til placering i en trailer. Disse kan fragte henholdsvis seks og syv cykler. De kan lånes, hvis der skal fragtes mange cykler!